Zamanı Durduran Güzel Bir Cilt

"AQUABIO Sertifikalı Doğal Kozmetikleri, cildin doğal yaşam çevrimleriyle ilgili en son bilgiler esas alınarak geliştirilmiş bulunmaktadır. 3 ayrı gruptan oluşmaktadırlar : PHYTO (Bitki) SİSTEMİ, THALASSO (Deniz) SİSTEMİ ve GOLD (Altın) SİSTEMİ. Bu üçlü sistem ayrı ayrı mükemmel formülasyonlar ve doğadan yüksek etkili Anti Aging yenilikleri sunmaktadırlar.

Her Yaşta Zamanı Dışlayan Güzel Bir Cilde Sahip Olmak İçin

Doğadan En İyi Anti Aging Yenilikleri

Zaman yaşamın kendisidir, ama yaşam izlerini bırakıyor. Ve zamanı durdurmak mümkün değil. Ancak doğa bize hep cömert davranıyor ve cildimizin güzelliği için bize yüksek kaliteli etken maddeler ve bakım maddeleri sunuyor. Modern Anti Aging araştırmaları bunu inandırıcı bir şekilde belgeliyor. Burada yüksek teknoloji ve doğallık birbirini tamamlıyor.

AQUABIO Araştırma Grubu, yaptığı çalışmalar sonunda cildin spesifik yaşam çevrimleri için her yaş grubuna ayrı ayrı mükemmel Anti Aging ürünleri geliştirmeyi başardı. AQUABIO Sistemleri "PHYTO, THALASSO ve GOLD" bileşimlerinde bulunan konsantre etken madde kompleksleri, doğal nemlilik vericiler ve kaliteli bitkisel yağlar, istenmeyen stres proseslerini ve çevresel şartlardan kaynaklanan yaşlanma süreçlerini hedeflemekte ve bunlara karşı son derece etkili olmaktadırlar.

Kapsamlı bakım etkisi, katıksız bir haz ile zenginleştiriliyor : Doğal etkinin, harika bileşenlerin ve narin koku buketinin sizi büyülemesine izin verin.

BDIH SERTİFİKALI AQUABIO DOĞAL KOZMETİKLERİ
ÜÇ SİSTEM, BİR FELSEFE!

AQUABIO Sistemleri PHYTO, THALASSO ve GOLD, cildin yaşlılığa karşı korunma ve bakım ihtiyaçlarına tamamıyla doğal bir cevaptır.
  • AQUABIO Sistem PHYTO , 30 yaş civarında başlayan ilk yaşlanma belirtilerine karşı etkili bir bitkisel konseptir.
  • AQUABIO Sistem THALASSO , denizden elde edilen en iyi Anti Aging etken maddelerini bir araya getirmektedir . Bu sayede iddialı bir cilt için yenilenebilirliği sağlayan canlılık verici bir bakım ürünü sunulmaktadır. 40 yaşından itibaren kullanılması önerilir.
  • AQUABIO Sistem GOLD - olgun cilt için yoğun Anti Aging bakımı - altın, gümüş ve kaliteli bitki özlerinden oluşan son derece özel madde karışımı sayesinde cildi tekrar canlandırır ve şımartır. 50 yaşından itibaren kullanılması önerilir.

SİSTEMATİK VE DOĞANIN EN İYİLERİYLE.

Cilt Yaşlanması : Karmaşık Bir Biyolojik Proses.

Bilimsel araştırmalara göre cildimiz ölçülebilir ve görülebilir şekilde değişim göstermektedir :
  • Cilt yaşlanmasının ilk işareti genellikle 30'lu yaşlarda görülmektedir.
  • 40'lı yaşlarda kuru, pulsu bölgeler gibi belirgin tahrişler ve kırışıklıklar ortaya çıkmaktadır.
  • 50'li yaşlarda hormonal değişimler cilt üzerinde olumsuz etkilere neden olmaktadır.
Yaş arttıkça ciltte neler olduğu, Avrupa Birliği "Cellage" Projesi çerçevesinde biyokimyasal proseslere odaklanılarak araştırıldı. Önemli bulgular aşağıda verilmektedir :
  1. Hücrelerdeki oksidasyon prosesleri artmaktadır.
  2. Hücrelerdeki enzim faaliyetleri değişikliğe uğramaktadır.
  3. Yaşlanan hücreler için tipik işaret ediciler ortaya çıkmaktadır.
  4. Hücrelerde önemli miktarda DNA parçalanması görülmektedir.
Bu prosesler önemli izler bırakmaktadır : İlk çizgiler ortaya çıkmakta, cildin kuruluğu, incelmesi ve çatlaması giderek artmaktadır.

Taptaze genç bir görünüm, sadece yaş olarak genç olmakla ilgili değildir. Tam aksine önemli oranda bakış açısına, yaşama şekline ve etkili bir bakıma sıkı sıkıya bağlıdır. Bilim, görünüşümüzün % 40 oranında kendi elimizde olduğunu, çünkü bu % 40'ın çevresel etkiler sonucu erken yaşlanma olduğunu belirlemiş bulunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sante Kurt Üzümü (Goji Berry) Özlü Gündüz Kremi

SANTE Göz Fluidi – Aile Serisi Organik Nar & Marula

İnce ve Cansız Saçların İhtiyaçları için LOGONA Enerji Şampuanı Organik Kafein Özlü