Yaşlanma Karşıtı, Göz Torbalarını Giderici, Sıkılaştırıcı Organik Krem

Bagno di Roma Organik Gül Kremi yaşlanma karşıtı etkisiyle yüzünüzü gençleştirir, göz altı torbalarını azaltır ve cildi sıkılaştırır.


Akdenizin eşsiz organik zeytinyağı, Isparta’nın gül bahçelerinden damıtılarak elde edilmiş organik gül yağı ve gerçek gül suyundan özenle üretilmişir.

30 Ml. gül yağı 60 Kg gül yaprağından elde edilir. Bu sebeple gül yağı dünyanın en değerli uçucu yağları arasındadır. Tüm dünyada parfüm üretiminde gül yağı satabilizatör olarak kullanılmaktadır.

Bagno di Roma % 100 Organik içerikli krem, antik Roma yazılı kaynaklarına göre Ceratum Galeni olarak adlandırılan ve reçetesi Galen’e ait olan formüle sadık kalınarak üretilmiştir. Gerek içerdiği % 100 organik bileşenleri ve gerekse üretim prosesi sebebiyle benzersiz olup, tamamen saf, doğal, insan ve doğa dostudur. Kremin bazını oluşturan organik sızma zeytinyağının içerdiği Polyphenol’ler, squalane, A ve E vitaminleri hücre yenileyici etkileri ile cildinizin yaşlanmasını yavaşlatır. Oleik asitler cildinizin nem dengesini korur. Cilt güzelliğinde kullanımı Antik Mısır’a dayanan organik balmumu cilt üzerinde gerçek ve özel bir yumuşatıcı film tabakası oluşturur. Bozulmaya karşı organik bal ile korunmuştur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sante Kurt Üzümü (Goji Berry) Özlü Gündüz Kremi

SANTE Göz Fluidi – Aile Serisi Organik Nar & Marula

İnce ve Cansız Saçların İhtiyaçları için LOGONA Enerji Şampuanı Organik Kafein Özlü