Logona Bitkisel Krem Saç Boyaları



LOGONA krem boyaları kına, kırmızı pancar, Rhabarber ya da Papatya gibi yalnızca doğal maddeler sayesinde özenli bir boyama ve doğal bir sonuç sağlar.


LOGONA Kozmetiğin bütün bitkisel saç boyaları “Kontrol edilmiş doğal kozmetik (BDIH)” damgasını taşır. Sentetik koku, renk ve konserve edici maddeler veya diğer kimyasal maddeler peroksid ve amonyak içermez.


 Yeni Krem saç boyası, yeşil minerallerin katkısı ile gri saçlara daha iyi tutunduğundan, en uygun şekilde gri saçları kapatır. Eğer bitkisel saç boyası, kimyasal saç boyası ile birleşirse arzu edilen renk dışında bir renk ortaya çıkmaması için öncelikle deneme amaçlı bir tutam saç boyanması gereklidir.


BDiH Sertifikalı Logona Ürünleri:


- Sertifikalı Doğal Kozmetik ( BDiH ) işaretini taşımaktadır.
- Sentetik renk, koku ve konserve edici maddeleri içermez.
- Parafin yağları ve petrol kaynaklı diğer ürünleri içermez.
- Cilde uygunluğu ve etkisi dermatolojik olarak onaylanmıştır.
- Ölü hayvanlardan elde edilmiş maddeleri içermez.


Teknik Bilgi:

 Logona Doğal Saç Boyaları sadece saçın pullarla kaplı dış tabakasına nüfuz eder ve bu dış yüzeye renk kazandırır. Saçınız açık renkli ise boya sonrası daha açık bir renk tonu sağlanacaktır. Bu nedenle istenilen sonuca ulaşılabilmesi için, saçı en az iki ya da üç kez boyamak gerekmektedir. Elde edilecek sonuç aynı zamanda saçınızın yapısına, uygulama süresine, permalı oluşuna ve daha önce kimyasal boya kullanılmış olmasına da bağlıdır. Logona Doğal Saç Boyaları daha önce kimyasal boya uygulanmış saç üzerine uygulandığında istenmeyen renk sonuçlarına neden olabilir. Bu nedenle, her zaman öncelikle saçın bir tutamında test edilmelidir.


Boyama:


 Güçlü ve kalıcı bir sonuca ulaşmak için boyayı kuru ve kirden arınmış saçınıza sürünüz.
 Sıcaklığı muhafaza etmek için, saçınızı bir kat alüminyum folyo ile sarınız ve üstüne de havlunuzu örtünüz. Daha yüksek sıcaklık, daha yoğun ve kalıcı bir renk elde etmenizi sağlayacaktır.


 Logona Doğal Saç Boyaları ile boyamayı istediğiniz sıklıkta tekrarlayabilirsiniz. Daha sık uygulamak, daha güçlü bir renk elde edilmesini sağlayacaktır.


İçeriğindeki doğal maddelerden dolayı saçınızı durularken su yeşilimsi ya da kızılımsı bir renk alabilir.


 Logona Krem Boyaları ile 5 farklı saç rengine ulaşabilirsiniz. Doğal kına renginden dolayı bu boyalar saça, az ya da çok, bir kızıllık verebilir.


1) Bordo Tonları için: Sarı- Kahve Renkli Saçlar İçin Bordo Bitkisel Krem Boya
2) Bakır Kırmızı Tonlar için: Sarı- Kahve Renkli Saçlar İçin Kızıl Sarı Bitkisel Krem Boya
3) En az kızıl ton ve daha çok sarı tonlar için: Sarı Saçlar İçin Bakır-Sarı Bitkisel Krem Boya
4) Fındık rengi tonlar için: Açık Kumral-Kahve Renkli Saçlar İçin Fındık Rengi Bitkisel Krem Boya
5) Koyu kumral tonları için: Koyu Kahve Renkli Saçlar İçin Teak Ağacı Renkli Bitkisel Krem Boya


- Boyama Sonrası: Boyayı saçınıza sabitlemek için şampuan yerine Logona Boyama Sonrası Saç Bakım Kompleksi ile saçınızı yıkamanızı tavsiye ederiz. Daha sonra da saçınızın rengine uygun olan renkli saçlar için Logona şampuanlarıyla yıkayınız.


Logona Sertifikalı Doğal Saç Boyaları ile 3 Aşamada Doğal Boyama

 Boyama öncesinde saçlarınızın temiz olmasına, kullandığınız şampuanın silikonsuz ve doğal olmasına dikkat ediniz. Şampuandan sonra saç kremi kullanmayınız. Havlu ile kurulayınız. Şakaklarınıza, ensenize, kulaklarınızın önüne bolca yağlı krem (örneğin Logona Vitamin Creme Avocado) sürünüz.


1) Hazırlık: Logona Boyama Öncesi Mineralli Yeşil Killi Saç Bakım Kompleksi, boyama öncesi kullanılan mineralli yeşil killi bakım ürünüdür. Bu üründeki mineralli yeşil kil ve huş ağacı yaprakları, saçtaki kepek parçacıklarını ve yağı arındırarak, bitkisel saç boyasının saça iyi bir şekilde tutunmasını sağlar. (Derinlemesine temizlemeye dayalı bu ürün, saçınızı Logona saç boyaları ile en yüksek derecede boyanmaya hazırlar. Mineral yeşil kil ve huş ağacı yapraklarının eşsiz kombinasyonu ile formule edilmiştir).


 Kullanımı: Tarak ve boya fırçası ile mümkün olduğunca tutam tutam hafif nemli saça sürülür. Daha sonra saç üzerine dağıtılır. 20 dakika etki etmesi için bekletilir. Sonra saç bol su ile yıkanır.


Logona Doğal Krem Saç Boyaları İçin Uygulama:

 Damlamayan yumuşak yeni krem formulasyonu ile çok kolay bir şekilde bireysel olarak saçınızı boyayabilirsiniz. Eldivenlerinizi giyiniz ve havlu ile iyice kurulanmış saçlarınıza Logona Bitkisel Krem Saç Boyasını bir boyama fırçası ile saç tutamlarınıza eşit bir şekilde uygulanız. İlk önce boyayı saç diplerine uygulayınız daha sonra saçınızın uzunluğuna göre eşit ölçüde dağıtınız. İstenen koyuluğa göre krem boyayı 30 dk - 2 saat saçta bekletebilirsiniz. Daha sonra saç ılık su ile durulanır
 Boyayı saçınıza sabitlemek için şampuan yerine Logona Boyama Sonrası Saç Bakım Kompleksiile saçınızı yıkamanızı tavsiye ederiz. Daha sonra da saçınızın rengine uygun olan renkli saçlar için Logona Haarpflege şampuanlarıyla yıkayınız.


2) Uygulama Süresi: Toz boyalar saçınızda en az 7-8 saat süreyle kalabilir, krem boyaların ise 1-2 saat kalması yeterlidir. Genel olarak, boyayı saçınızda ne kadar uzun süre tutarsanız, etkisi o kadar güçlü olur. Uygulama süresi bitiminde su ile saçınızdaki boyayı akıtıp, saçınızı tekrar tek sefer Logona şampuanlarıyla yıkayın.


3) Boyama Sonrası: Logona Boyama Sonrası Saç Bakım Kompleksi, boyama sonrası bakım ürünüdür. Logona saç boyalarıyla boyanmış saçtaki boyayı sabitleştirir, rengi ve parlaklığı yoğunlaştırır ve aynı zamanda bakım sağlar. Boyamadan hemen sonra uygulayın. İçinde bulunan dul avrat otu çekirdeğinin yağı, betain ve buğday proteini görünmez bir film tabakası oluşturarak, uzun süreli mükemmel renkler elde edilmesini sağlar.


 Kullanımı: Orta uzunluktaki saç için yaklaşık 50 mililitre ürünü yeni boyanmış ve sadece su ile yıkanmış saç üzerine dağıtın. 5 – 10 dakika etki etmesi için bekleyin. Bol miktarda ılık su ile yıkayın.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sante Kurt Üzümü (Goji Berry) Özlü Gündüz Kremi

SANTE Göz Fluidi – Aile Serisi Organik Nar & Marula

İnce ve Cansız Saçların İhtiyaçları için LOGONA Enerji Şampuanı Organik Kafein Özlü